De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Jo Peters - Deusjevoo

Jo Peters van Deusjevoo: “Nergens anders dan in Limburg is er zoveel ruimte om te ondernemen en Nederland en Duitsland zijn vlakbij: je denkt automatisch aan export als je hier start. Ook hebben we de uitstraling van een vakantieregio en het is gewoon leuk om dat gevoel over te brengen naar je klanten, die bovendien graag naar ons toekomen, zonder in de file te moeten aanschuiven.”

Jo Peters - Deusjevoo

Buitenopname van een kantoorgebouw. 

(Tekst in beeld)
Deusjevoo & co 

Een man fietst door het beeld.

Hij zegt:
Ik ben Jo Peters, ik ben 42 jaar, ik ben zestien jaar ondernemer. Ik ben de zaakvoerder en oprichter van Deusjevoo.

De man en een vrouw zijn aan het werk aan een bureau. 

Jo Peters:
Deusjevoo is een firma die gespecialiseerd is in tv-decors, het bouwen en het ontwerpen. Ondertussen doen we ook beursstands en zijn we nu ook bezig met interieur- en officedesign.

Twee mannen en één vrouw in een atelier. 

Jo Peters:
De reden om naar hier te komen is de plaats die we hier nog hebben om te kunnen ondernemen. Je hebt heel veel mooie industrieterreinen, heel mooie stadskernen. Maakt niet uit wat je wilt doen, je hebt heel veel ruimte om te kunnen ondernemen. En de buurlanden zijn vlakbij, dus als je een exportdroom hebt, je bent zo de grens over. Je denkt eigenlijk automatisch al aan export als je hier landt. 

Foto’s van ontwerpen en realisaties.

Jo Peters:
We hebben toch ook wel een beetje die uitstraling van een vakantieregio te zijn. Hoe leuk is het om dat gevoel uit te dragen naar onze klanten in heel België of in heel Europa. 

(Tekst in beeld)
Limburg
Hier groeien ideeën